We-think: The power of mass creativity



İsmini, inovasyon, yaratıcılık, web 2.0 kavramlarıyla anımsayacağınız Charles Leadbeater'ın yeni kitabı "We-think: The power of mass creativity" için hazırlanan -altta izleyebileceğiniz- tanıtım videosu, illüstrasyonda Debbie Powell ve animasyonda Tim Cowie imzası taşıyor.

charlesleadbeater.net bünyesinden, "We-think: The power of mass creativity" ile ilgili diğer detaylara erişebilirsiniz.

Kitabı Pandora'da görünce, okuma listeme ekledim hemen. İçeriği ilgi çekici fakat, yanında bu tarz yaratıcı sunumlarla zenginleşen kitap promosyonları görmek, özellikle hoşuma gidiyor.
Tıpkı, yakın zamanda yine burada bahsettiğim, harika animasyonlarla desteklenmiş örnek güzel işlerden biri olan, Douglas Coupland 'The Gum Thief' tanıtımı gibi...

amazon We-Think, wikipedia Charles Leadbeater.

1 yorum:

  1. Videoyu güzel yapmışlar, hoşuma gitti. Wikipedia bunun en güzel örneği. günün 24 saati sürekli online en az 10 admini bulunmakta ve bunların hiçbiri para karşılığında bunu yapmaması. Ve hiçbir şirket para vererek aynı yapıyı kuramıyor. Bloglarda aynı şekilde paylaşmayı ve paylaşanlardan öğrenmeyi sevdikleri için blogcu oluyorlar ve bazen de karşılığında para bile kazanabiliyorlar.

    Bilginin bedava olması gerçekten güzel birşey. Bilmediğimiz herşeyi internetden öğrenebiliyoruz.

    YanıtlaSil

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...