Last.fm Artık Türkçe

Yakın zamanda, Last.fm'in Türkçe arayüzü ile hizmete geçme hazırlıklarında olduğu haberini almıştık.

Dünya’nın en büyük müzik tabanlı sosyal ağı, Last.fm;
www.lastfm.com.tr adresinde artık Türkçe hizmete başladı.







Lastfm'in yeni Türkçe içeriğini test ederken, blogda her hafta paylaştığım hafta sonu müziğini, bu defa Lastfm marifetiyle sunmaya karar verdim.

Lastfm'de, 'Ciciler' başlığından ulaşılan 'Radyo Çalar' ile; sevdiğimiz bir müziği yazdığımızda; seçtiğimiz o müzik benzeri müzikleri Lastfm veri tabanından bulup, çalan bir radyo yaratmış oluyoruz.

Sevdiğim gruplardan biri olan '
Maroon 5'ı seçtim, bunun için.

Yandaki
Lastfm Radyosu ile, 'Maroon 5' benzeri güzel müzikleri dinleyebileceğiz. Her tercih için çok seçenek sunamasa da, Maroon 5 benzeri güzel müzikler yakalamada başarılı olduğunu söyleyebilirim.

'
Maroon 5'i referans alan Lastfm ile, minik bir maceraya girmeye ne dersiniz? İyi dinlemeler :)

(23/06/07, linkler editlendi)

0 yorum:

Yorum Gönder

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...