Starbucks Coffee 'Mutluluğun Resmi'ni Buldu


Starbucks Coffee’nin düzenlediği ve bu sene dördüncüsü gerçekleştirilen 'Mutluluğun Resmi' konulu Tasarım Yarışmasından bahsetmiştim.

Yarışma sonuçlanmış ve üstte gördüğünüz birinci olan eser; Deniz Erdinçler’e ait. Diğer derece alan eserler ve yarışma detayları; Starbucks Coffee web sayfasında. Web sayfasını ziyaret edenler, yeni haberler arasında da görecektir ki; Starbucks Coffee, Caddebostan Sahile de açılmış...

(Dip not: Görseli eklerken yeni fark ettim. Meğer Blogger'ın resim ekleme kapasitesi sınırsız değilmiş. 1024 MB gibi bir sınırı varmış. Henüz %7'sini kullanmışım. Resimlerin büyüklükleri çok fazla olmadığından, resim upload sınırı birkaç yıl idare edebilecek gibi gözüküyor.
Sanırım önceden bu oranı kullanıcıya yansıtmadığı için, 'Blogger'ın resim ekleme kapasitesi sınırsız' gibi yanlış genel geçer bir kanıya varmıştım?!)

3 yorum:

  1. Keşke daha yüksek çözünürlüğe sahip bir kopyaya da yer verselermiş demekten alamıyor insan kendisini :)

    YanıtlaSil
  2. Picasa ve Blogspot Google'a ait olduklarından Google bunları işbirliği yapar hale getirmiş. Picasa Web'de ücretsiz fotoğraf alanı var hem de 6 GB kadar sanırım ve buraya yüklenen fotolar blogspot'ta kullanılabiliyor.

    Bence Youtube ve Google Video varken artık ortamdaki tek eksik ses dosyası host edebilmek. Nedense kimse buna pek önem vermiyor. Yakınlarda Switchpod diye bir yer keşfettim orada ses dosyası host etme imkanı var.

    YanıtlaSil
  3. hımm... evet, büyük bir görsel daha iyi olurdu. starbucks, bu birinci olan esere verdiği ödül yanında; fincanlarında, dekorasyonunda kullanarak da bu çalışmayı değerlendireceği için, kopyalanma kaygısıyla büyük ebatta yayınlamama yoluna gitmiş olabilir...

    evet, picasa öyle bir işlevselliğe de sahip. switchpod neymiş ben de bir inceleyeyim, teşekkürler...

    YanıtlaSil

Merhaba! Flynxs | Lynist weblog yorum bırakma alanındasınız.
Ziyaretiniz, ve yorumlarınızda Türkçe Yazım Kuralları'na göstereceğiniz özen için teşekkür ederim!

İçerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi, hissettiklerinizi, alttaki metin kutusuna yorumunuzu -isim, e-posta, varsa web site gibi detayları da belirterek- bırakarak paylaşabilirsiniz (yorumlarınızda bold, italik görünüm ve link vermek için < b>, < i>, < a> gibi bazı HTML etiketlerini de kullanabilirsiniz).

Saygı sınırlarını aşan ifadeler ve spam içerikli olası yorumlara yer vermemek için, bu blog'da yorumlar, onaylandıktan sonra yayımlanır. Yorumunuzu gönderdikten sonra burada eş zamanlı olarak görüntüleyemezseniz, endişelenmeyin, bu sebepledir.

Flynxs altındaki tüm yorumlardan anında haberdar olmak için yorumlara RSS ile abone olmayı unutmayın. (Bknz: RSS nedir?, Feedlerimi Nasıl Yönetirim?)

Olası soru, öneri ve görüşlerinizi bana, isterseniz 'gmail' adresim 'flynxs.blogspot' üzerinden de iletebilirsiniz...